Despre noi

Despre noi

Canisa Royal Kingmaster

După ce am părăsit aglomerația și gălăgia orașului și ne-am mutat la curte, împreună cu soția, am hotărât să cumpărăm un câine, pentru a reînvia pasiunea copilăriei, pentru a avea parte de bucuria creșterii acestui a și clipelor minunate pe care ni le poate oferi. Astfel, în anul 2009, după ce am analizat mai multe rase, ne-am hotărât și am cumpărat prima femelă din rasa American Staffordshire Terrier, cu pedigree, pe care am numit-o Sasha. Era mică, ageră, foarte energică și iubitoare, de aceea ne-am atașat foarte repede de ea, încă de când am vazut-o în curtea crescătorului.

La scurt timp am cumpărat încă o femelă, tot din rasa Amstaff, pe care am numit-o Honey, aceasta din urmă fiind mai dulce, mai liniștită, mai leneșă și mai mâncăcioasă. Cele două cățelușe au devenit parte din viața noastră, aratându-ne de fapt un nou stil de viață.

În anul 2011, la o expoziție CAC am întâlnit un crescător al rasei Staffordshire Bull Terrier, care ne-a prezentat istoricul, particularitățile și caracteristicile rasei, dar și câteva exemplare, de puiii cărora ne-am indrăgostit imediat și iremediabil, am hotărât să cumpărăm un mascul. Masculul s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și ne-a adus bucurii și plăceri enorme încă de la început.

Considerând că ar fi injust față de el să fie singurul din rasa Staffordshire Bull Terrier din curte, la câteva luni i-am adus o femelă și încă una, încă una, înca una, până am ajuns la un efectiv de patru femele și un mascul din această rasă.

Treptat ne-am trezit implicați în creșterea exemplarelor din cele două rase deținute, Amstaff si Staffy, iar în felul acesta am stabilit să înființăm o canisă. Astfel, in anul 2012, canisa noastră a fost certificată și recunoscută de Federația Chinologică Internațională și de Asociația Chinologică Română sub nr. 2959 / 2012.

Echipa noastră cuprinde următorii membri: Aganim Mădălin, crescător si handler; Aganim Roxana, crescător și nu in ultimul rând, dr. Ștefănescu Carmen, cea care ne consiliază și oferă servicii medicale de top.

În speranța că v-am captat interesul și v-am stârnit curiozitatea, va invităm să ne vizitați atât site-ul, cât și canisa.

Ne gasiti si pe facebook 🙂

Cu deosebita consideratie,

Madalin si Roxana